Înmormântare Sibiu

Oferta de servicii funerare Sibiu s-a diversificat in ultimii ani, tinand cont de faptul ca tot mai multi oameni se decid sa apeleze la serviciile unei astfel de firme pentru a scapa de grijiile organizarii unei inmormantari. In astfel de momente, durerea este oricum prea mare pentru a mai putea face fata si altor probleme de ordin organizatoric. Rolul firmelor de servicii funerare din Sibiu este acela de a fi alaturi de cei aflati in aceasta situatie, prin faptul ca se ocupa in clipele dureroase de tot ce insemana organizare a unei inmormantari, de la oferirea de produse specifice: sicriu, prosoape, lumanari, candele, colaci, coroane pana la servicii ce presupun transport, imbalsamarea decedatului, manipularea, toaletarea acestuia, precum si rezolvarea actelor necesare pentru inmormantare (declarare deces, autorizatie SANEPID).

Atat legislatia, dar mai ales obiceiurile legate de acest eveniment sunt care mai de care mai stufoase si presupun timp si energie pentru a le rezolva. Apelarea la o astfel de firma va scuteste de toata aceasta agitatie, intr-un moment cu totul dificil. Lucrurile sunt complexe in acest gen de situatii, mai ales cand tristetea si supararea va vor coplesi. Pregatirea serviciilor funerare este de preferat sa fie lasata in grija unor oameni care sunt formati si pregatiti pentru asemenea momente.

Chiar daca la inceput a existat o oarecare reticenta din partea romanilor, se vede ca in ultima perioada lumea apeleaza tot mai mult la firmele de servicii funerare, iar Sibiul nu face exceptie de la aceasta regula.

La Bine si la Rau – Restaurant Bliss

Un detaliu foarte important in organizarea unor astfel de evenimente este alegerea restaurantului unde va avea loc pomana, iar pe viitor parastasele. Pentru organizarea unui astfel de eveniment firmele care se ocupa de servicii de inmormantare Sibiu va pun la dispozitie colacii necesari, coliva, pachetele alimentare pe care sa le dati la cimitir nevoiasilor, dar  va pot oferi si inchirieri de restaurante pentru masa de dupa inmormantare. Majoritatea restaurantelor din Sibiu au in oferta lor si serviciile funerare, adica organizarea de pomeni si parastase. Restaurantul poate fi ales de dumneavoastra sau poate fi sugerat de firma care se ocupa de serviciile de inmormantare in Sibiu si care colaboreaza la randul ei cu anumite restaurante de pe piata sibiana.

Restaurantul Bliss de pe Calea Turnisorului, numarul 116 din Sibiu ofera spre inchiriere locatia pentru organizarea de pomeni si parastasuri. Deschis in anul 2011 restaurantul Bliss este o locatie distinsa si in acelasi timp familiara.  Restaurantul are o capacitate de doua sute de locuri si detine propriul loc de parcare. In curtea restaurantului se afla pensiunea Belascu Sibiu, unde invitatii din afara orasului pot fi cazati, avand avantajul proximitatii de restaurant.

Meniul oferit de Bliss Sibiu este unul potrivit acestui gen de masa si poate fi foarte usor adaptat in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientilor. Evident meniul va fi conceput nu doar in functie de preferinte, ci si in functie de perioada in cauza, astfel ca in timpul Postului preparatele culinare vor fi adaptate. Preturile pentru variantele de meniu pot fi gasite pe site-ul restaurantului, www.restaurantbliss.ro, dar ai multe detalii puteti obtine daca luati legatura cu reprezentatii Bliss, care va vor face o oferta personalizata, tinand cont de nevoile dumneavoastra.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.