Botez Sibiu

Majoritatea restaurantelor din Sibiu ofera clientilor posibilitatea organizarii de botezuri. Oferta in acest caz este cu mult mai generoasa decat in cazul restaurantelor care organizeaza nunti, pentru ca botezul este un eveniment de dimensiune mai mica si nu necesita spatiu de desfasurare  Pentru a organiza un botez Sibiu tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti restaurantul potrivit cu nevoile dumneavoastra, sa mergeti sa ii abordati, iar apoi sa stabiliti data botezului.

Oferta de restaurante botez Sibiu este diversificata, iar acest lucru este in favoarea clientului, care are de unde sa aleaga. Chiar daca botezul nu are aceiasi dimensiune si anvergura precum o nunta, tot mai multi acorda o mare importanta organizarii acestui eveniment, iar restaurantele se straduiesc sa vina in intampnarea acestor dorinte.

Restaurantul Bliss de pe Calea Turnisorului, Nr.116, Sibiu ofera clientilor sai servicii destinate urmatoarelor evenimente:

1. Evenimente destinate firmelor: training-uri, seminarii, intalniri de afaceri, conferinte
2. Evenimente speciale precum nunti, botezuri, petreceri private
3.  Evenimente de familie precum aniversari, onomastice, petreceri in familie, barbecue party sau petreceri de gradina, asa zisele garden-parties.

Cuo capacitate de doua sute de locuri, restaurantul este o locatia perfecta pentru orice fel de eveniment. Cei care sunt in cautarea unui restaurant botez Sibiu pot alege Bliss in primul rand datorita faptului ca salonul de evenimente – Bliss Ballroom este un salon de marime medie, care se preteaza perfect si petrecerilor de pana la 100 de persoane.

Restaurant Botez Sibiu

Pentru ca sunt constienti ca botezul reprezinta un eveniment deosebit pentru clienti, restaurantul Bliss sta la dispozitie clientilor, oferindu-le asistenta si sprijin pe toata perioada organizarii, pentru a transforma aceasta petrecere intr-o amintire cu adevarat deosebita. Specializati in organizarea de evenimente de tot felul, echipa Bliss dispune de experienta si personal calificat in acest domeniu. Intregul colectiv din cadrul acestui restaurant doreste sa va indeplineasca toate solicitarile.

Chiar si in cazul unui botez, cei de aici sunt deschisi oricaror propuneri din partea dumneavoastra. In cazul in care preferati o alta locatie – propria gradina sau casa, nu este nicio problema – Bliss va poate asigura un catering de calitate si cu promtitudine. In cazul in care va doriti un botez in aer liber, mai putin conventional, Bliss va poate amenaja mesele in propria gradina.

botez-masaIdea unui eveniment de succes este sa reuseasca sa va satisfaca pe dumneavoastra si mai presus de acest lucru sa impresioneze invitatii dumneavoastra. La Bliss rafinamentul preparatelor culinare si calitatea serviciilor, nu va vor dezamagi. Fiind o locatie relativ noua pe piata, invitatii vor fi placut surprinsi de prospetimea si eleganta design-ului. In plus, Bliss pune la dispozitia clientilor o oferta diversificata de specialitati din gastronomia nationala si internationala, de o calitate foarte buna si de o estetica de exceptie.

Restaurantul Bliss Sibiu va asteapta la sediul de pe Calea Turnisorului, nr.116 pentru a va convinge de distinctia acestei locatii si a discuta cu personalul de aici toate detaliile legate de evenimentul dumneavoastra. Bliss va asteapta!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.