Pensiune Sibiu

Orasul Sibiu este unul extrem de primitor. Capitala Culturala Europeana in anul 2007, Sibiul are un aer de oras medieval, cochet si deosebit de familiar. Daca v-ati facut planuri de vizitare a unui oras din Romania, Sibiul trebuie sa se afle pe lista de prioritati. O data hotarati, ramane doar sa stabiliti modalitatea de transport si locul de cazare. In ceea ce priveste posibilitatile de transport pana la Sibiu, situatia este foarte generoasa.

Se poate ajunge la Sibiu cu masina personala, trenul, autocarul si chiar cu avionul, Sibiul fiind unul dintre putinele orase din Romania care detin un aeroport. Cat priveste cazare in Sibiu, si aici lucrurile stau foarte bine. Orasul are la dispozitie un numar semnificativ de pensiuni, care satisfac cele mai pretentioase gusturi. Daca veniti cu masina personala puteti chiar opta nu doar pentru o pensiune Sibiu, ci chair pentru o pensiune in jurul Sibiului. Zonele cele mai cunoscute din apropierea orasului fiind Marginimea Sibiului, Cisnadioara, Paltinis,Valea Avrigului sau Valea Porumbacului. Majoritatea pensiunilor de aici au site-uri unde clientul poate afla mai multe despre facilitatile si conditiile de cazare oferite.

Pensiunea Sibiel este localizata in satul cu acelasi nume, la poalele muntilor Cindrel. Pensiunea este perfecta pentru un week-end relaxant cu prietenii sau doar cu familia. Dotata cu sala de conferinte si cu un restaurant, pensiunea poate fi folosita pentru evenimentele speciale, cum ar fi nunti si botezuri, dar si intalniri corporate.

Cat priveste oferta de pensiuni Sibiu, Pensiunea Belascu functioneaza pe piata inca din 2007. Cotata cu trei stele, pensiunea este o locatie calda, cu personal deosebit de primitor si cu facilități diverse, de la cablu TV, baie in fiecare camera, frigider si internet wireless. Capacitatea pensiunii este de opt camere duble. Pensiunea  beneficiaza de asemenea, de parcare proprie, de o grădină si de o terasă. In anul 2011, in curtea pensiunii Belascu s-a deschis restaurantul Bliss, o locatie deosebit de selecta, ideala pentru orice tip de eveniment, de la evenimente private, pana la evenimente de firma.

Preturile practicate sunt foarte avantajoase, mai ales pentru dotarile si facilitatile de care dispune.
Pensiunea Mai este situata la aproximativ 15 Km de Sibiu, imediat dupa satul Rasinari, pe drumul ce duce spre statiunea Paltinis. Pensiunea este cotata cu 5 margarete, fiind dotata la cele mai inalte standarde. Pe langa cazare, pensiunea pune la dispozitia clientului si doua restaurante, unul de 70 de locuri, iar celalalt de 100 de locuri. Preturile la pensiunea Mai sunt evident mai mari, in concordanta cu dotarea.

Asadar, fie ca doriti sa va cazati la o pensiune Sibiu sau la pensiuni in aproprierea Sibiului, oferta este una generoasa si de aceea nu trebuie sa o ratati. Sibiul este un oras plin de obiective turistice, cu o istorie bogata si cu imprejurimi de o frumusete rara. Dintre obiectivele turistice ale Sibiului amintim palatul si muzeul Brukental, Muzeul Astra, Turnul Sfatului, Podul mincinosilor, Biserica evanghelica, vechile cetati medievale, cetatea Cisnadioara, cimitirul eroilor din Porumbacu, si multe altele.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.