Catering Sibiu

Daca sunteti o persoana ocupata si nu aveti timpul necesar pentru a gati pentru invitatii pe care urmeaza sa ii ai in aceasta seara, fie chiar pentru propria ta familie, atunci solutia vine din partea firmelor de catering. Sibiul nu duce lipsa de firme de catering, mai ales de cand majoritatea restaurantelor au inceput sa isi extinda serviciile si in acest domeniu, pentru a compensa perioadele mai slabe in vanzari.

Un numar tot mai mare de restaurante ofera servicii de catering in Sibiu fie persoanelor fizice, pe baza de comanda, fie firmelor, pe baza de contract ferm pe o perioada determinata sau pentru un anume eveniment. Pentru cei care sunt presati de timp, au pauzele de pranz foarte scurte sau trebuie sa plece in delegatie, firmele de catering Sibiu va pot pune la dispozitie o oferta extrem de diversificata de sandwich-uri sau baghete. Oferta generoasa poate cuprinde de la sandwichuri uzuale pina la sandwich-uri mai sofisticate cu combinatii care mai de care.

Restaurantul Bliss din Sibiu a fost deschis in anul 2011 pe Calea Turnisorului numarul 116. Locatia este una eleganta, plina de stil cu accente moderne. Cu o capacitate de 200 de locuri, restaurantul Bliss organizeaza evenimente de neuitat, de la nunta, botez, pana la simple petreceri in familie sau petreceri corporate. In timpul zilei locatia functioneaza si ca restaurant a la carte. Cand esti aici, esti in familie – reprezinta deviza restaurantului Bliss, o promisiune respectata de la conducere pana la personal. Bucatarii nostri detin experienta internationala si tocmai de aceea mancarea la restaurantul Bliss va fi apreciata de toata lumea.

Inca de la inceput oferta restaurantului Bliss a inclus si servicii de catering in Sibiu. Cu un personal calificat si cu experienta in acest domeniu, catering-ul restaurantului Bliss va garanteaza satisfactia lucrului bine facut.
Bliss ofera servicii de catering Sibiu pentru urmatoarele evenimente:

1. Evenimente de firma: training-uri, seminarii, intalniri de afaceri, conferinte
2. Evenimente de speciale: nunti, botezuri, petreceri private
3.  Evenimente de familie: aniversari, onomastice, petreceri in familie, barbecue party sau garden party

Daca sunteti o firma si doriti sa organizati cu succes un eveniment si sa impresionati invitatii cu rafinamentul preparatelor culinare si calitatea serviciilor, Bliss catering va asteapta. Bliss pune la dispozitia clientilor o oferta diversificata de specialitati din gastronomia nationala si internationala si sunt alaturi de dumneavoastra  pe tot parcursul organizarii evenimentului.

Veti fi placut surprinsi de calitatea preparatelor, dar si de prezentare estetica – pe care nu trebuie sa o neglijati – pentru ca intotdeauna prima impresie conteaza. Serviciile de catering sunt valabile ata pentru cei care organizeaza evenimentele corporate in cadrul Bliss meeting room, cat si pentru cei care opteaza pentru o alta locatie – echipa Bliss va livra produsele acolo unde este nevoie.

In cazul evenimentelor speciale, Bliss va invita la restaurant. Avand o capacitate de doua sute de locuri, restaurantul devine in timpul noptii locatia ideala pentru botezuri, nunti sau diferite petreceri in familie. Daca totusi preferati o alta locatie, nu este nicio problema – Bliss va poate asigura catering-ul in conditii de inalta calitate si cu promtitudine. Va asteptam!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.