Restaurant Bliss Sibiu.

 
Facebook Twitter Yahoo My Web
Restaurant BlissFrancais. Restaurant Bliss Deustch. Restaurant Bliss English.

Oferte De Revelion Sibiu 2012

Noul An trebuie întotdeauna să ne surprindă simțindu-ne cel mai bine în cele mai potrivite locații. Unii preferă să își înceapă noul an acasă în pijamale, în timp ce alții se simt mai bine în aer liber sau în cluburi.

Oferta De Revelion A Restaurantului Bliss

Un restaurant modern si o ofertă de Revelion excelentă 

Galerie Foto Restaurant Bliss

Vezi Meniul de Revelion

Preturi Promotionale Pentru Cazare De Revelion

Oferta Completă de Revelion

Acest catalog vă prezintă programul pregatit de restaurantul Bliss pentru Revelion si detalii in ceea ce priveste meniul servit. Aceasta oferta este una din cele mai complete oferte de Revelion.

Cazare la pensiune de 3 stele sau  4 stele

De asemenea, ceea ce pare să aibă foarte mare succes la români în ultima vreme sunt pensiunile și restaurantele, aceasta datorându-se într-o oarecare măsură și diverselor oferte de Revelion Sibiu care mulțumesc pe toată lumea. Așadar, cei care doresc să sărbătorească trecerea în noul an împreună cu prietenii au șansa de a închiria un restaurant și de a-și crea propria atmosferă care să marcheze începutul lor de an, precum și restul anului, conform superstițiilor și superstițioșilor.

Imagine cu Revelion Sibiu.În ceea ce privește Sibiul, pensiunile și restaurantele din acest oraș se întrec în oferte, încercând să atragă cât mai mulți clienți de partea lor, dar și promițând să le asigure un context perfect pentru o asemenea ocazie. Sejururile disponibile sunt din ce în ce mai atractive în fiecare an, motiv pentru care tot mai mulți turiști străini și români aleg să își petreacă Revelionul într-o asemenea locație și într-un asemenea mediu. Așadar, puteți alege un Revelion Sibiu ideal în fiecare an, deoarece Sibiul vă așteaptă.

Pensiunea Belașcu din Sibiu, aflată pe Calea Turnișorului, nr. 116, este una dintre cele mai de succes pensiuni în preajma sărbătorilor, promițând ca și restaurantul afiliat, respectiv restaurantul Bliss, să urmeze aceleași căi ale succesului din acest punct de vedere. Dovada se află în faptul că pensiunea Belașcu este mereu ocupată la maxim în această perioadă. Având o capacitate de 18 locuri, iar restaurantul având o capacitate de două sute de locuri, această locație își atrage clienții printr-o atmosferă foarte caldă și dintre cele mai potrivite pentru trecerea într-un nou an, care se dorește întotdeauna a fi mai bun și mai prosper din toate punctele de vedere. O cameră la această pensiune în perioada sărbătorilor costă între 120 și 150 RON, gama de servicii oferite fiind una completă și foarte atractivă.

Bineînțeles, Sibiul are și alte variante pentru cei care consideră că oferta acestei pensiuni și a acestui restaurant nu sunt pe placul lor, fiecare pensiune, hotel, hostel sau restaurant din Sibiu punându-și în valoare avantajele în perioada sărbătorilor. Puteți alege să vă petreceți Revelionul într-un hotel de patru stele precum Ramada sau hotel Premier, însă, după cum vă puteți aștepta, costurile sunt mult mai ridicate, în ciuda ofertei speciale de Revelion Sibiu.

Ofertele de Revelion Sibiu surprind prin complexitate și prin prețurile relativ reduse, în funcție de fiecare locație și de aspectele pe care le include. Astfel, ofertele încep de la 200 RON și acoperă un sejur impresionant și perfect într-unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Așadar, revelionul este una dintre cele mai bune ocazii de a vă distra în Sibiu, toate pensiunile, restaurantele și hotelurile din acest oraș întâmpinându-și oaspeții cu cele mai bune oferte și cu cele mai bune oportunități de distracție.

Vă urăm un An Nou fericit în Sibiu!

Va Sunam Noi
Pentru Rezervari sau informatii despre evenimentele Bliss trebuie doar sa completati formularul.

Restaurant Sibiu.